top of page

vedic art & zelf bewust zijn

De visuele ontmoeting met jouw innerlijke stem.

Gedurende dit creatief traject wakkeren we het vuur van onze creativiteit aan. Dit traject is een creatief proces waarbij we de stilte in onszelf ontmoeten en ons overgeven aan hetgeen diep in ons leeft. Een stroom neemt ons mee voorbij het denken en schenkt ons een rust, stilte en het weten dat wij als mens zoveel wijsheid in onszelf bezitten. 

Een creatief proces waarbij we de stilte ontmoeten. De 'sleutels in dit proces' tonen ons wat er in je leeft. Door jouw creativiteit ruimte te geven zal jouw innerlijke wereld op een magische manier zijn neerslag vinden.

 

Creativity is intelligence having fun! A. Einstein

Programma

De verschillende sleutels die in dit proces worden aangereikt kunnen toegepast worden in alle gebieden in jouw leven.  Het zijn krachtige sleutels die jouw (onder)bewustzijn wakker maken en je dieper in de creatiekracht van de wereld laten kijken.

Er worden 4 groepsdagen op verplaatsting ingepland van 10:00 tot 16:00 waarbij we dit creatief proces en de sleutels zullen toepassen.

Praktisch

Alle praktische informatie te verkrijgen tijdens kennismakingsgesprek of bij inschrijving in het traject : MASTER YOUR LIFE

bottom of page