top of page

missie & verhaal

missie

De missie bij ABOASE is om zorg te dragen voor de wereld waarin we leven.  Mensen inspireren met de kennis om Lichaam en Ziel samen te brengen met eenvoudige principes van het leven en de wetten van aantrekkingskracht. 

Bij ABOASE, reiken we jouw de mogelijkheid aan om jou te leren jouw leven vorm te geven en om te zijn wie jij bent!.  Samen 'thuiskomen' in een groeiende wereld gemeenschap waarbij leven vanuit het hart primeert.

 

De passie voor stilte en innerlijke wijsheid is de kracht. Liefde is de flow.

 

De onuitputtelijke bron van stilte, bewustzijn en actie zijn de basisingrediënten voor elke droom die werkelijkheid wil worden en de energie draagt van het échte pure leven.

Vanuit deze basis brengen we mensen vanuit een maatschappelijke snelheid naar een innerlijke rust van waaruit ze zichzelf zijn en hun eigen dromen realiseren.

Onze visie is om een wereldwijde transformator te zijn op deze planeet en duizenden mensen te inspireren naar hun kracht van innerlijke vrijheid in deze wereld.

verhaal

ABOASE is een magisch verhaal, mijn verhaal dat, sinds die ontmoeting met Abou, elke dag zin geeft aan mijn leven.

Het is een samenkomen van alle facetten van mijn zijn dat nu vorm krijgt in één geheel, één verhaal, ABOASE.

Abou is een zwarte man die ik als blanke vrouw heb ontmoet aan zee. (MAR & ABOU)

Toen ik Abou (wat "teneinde krachten" betekent in Frans) leerde kennen was ik letterlijk en figuurlijk teneinde mijn krachten.  Alles in mijn leven kende een diepte punt. (Relatie, werk, financiën,...)

Abou stond op een avondmarkt en verkocht Afrikaanse artikelen.  Eén specifiek artikel riep mijn aandacht.  Een masker/totem. Bij het vastnemen van het masker werd ik letterlijk overspoeld met een liefdevolle energie die niet te omschrijven valt in woorden.

Abou verkocht me die dag het masker - hemel/aarde en paste zijn prijs zo aan zodat het masker met me mee kon komen.

Hij vertelde me dat het masker geplaatst wordt in het huis van vrouwen met het oog op een vruchtbare groei en bevalling van een nieuw geboren kind.

Zelf had ik 3 kinderen en een 4de, neen.  Dat stond niet in de sterren geschreven.  Echter, wat hij zei bevestigde de droom die ik had...

Sinds ik in augustus 2008 op stilte retraite was geweest had ik een droom waarin ik een plek zou creëren voor mensen die tot rust willen komen en krachten opdoen en hun leven opnieuw vorm geven.

Ik voelde dat dit mijn vierde kind was waar Abou het over had.

Abou omarmde me en zei dat hij elke dag zou bidden zodat de connectie met het masker en mij een ruimte kan creëren zodat mijn droom, mijn kind kan geboren worden.

Thuisgekomen begon mijn hart te roepen en vroeg me een naam te geven aan die plek van mijn dromen.  Ik wou de OASE van rust en de magische ontmoeting met ABOU samenbrengen.

Abou en Oase versmolten en zo ontstond ABOASE.  Abou, is de weg van punt A naar B, van uitgeput naar kracht, in een Oase waar respect, liefde én veiligheid primeren om los te laten en te groeien.
Het zaadje is gepland, de groei kan beginnen...

ABOASE

Maanden later op een evenement, waar ik mensen naar hun innerlijke gevoel bracht, ontmoette ik opnieuw een zwarte man (Bee). Hij vroeg me wat ik deed en was verbaasd de naam ABOASE te zien. Mijn visitekaartje met de naam en het masker hadden zijn aandacht getrokken.

Ik zei hem dat ik werkte aan een droom om mensen de ruimte te schenken om dichter bij zichzelf te komen, rust te vinden én hun leven anders vorm te geven zoals zij dromen.

Hij stond perplex én zei : 'Do you know what ABOASE means?'

Voor mij was het de versmelting van Abou en Oase.  Gewoon een krachtige versmelting van 2 'woorden'.

Voor Bee was het de letterlijke vertaling van "The bowl of the medicine man".

Toen hij dat vertelde werd ik opnieuw overspoeld met die liefdevolle energie van toen die eerste keer met Abou die niet te omschrijven valt in woorden.

Mijn hart ging te keer, ik voelde de harteklop van het leven doorheen mijn lichaam.

Een diep weten vanbinnen dat het realiseren van die droom op de juiste weg zit, en wat een kracht!  Een ware stroom van liefde.

Abou en Bee die dankzij hun ontmoeting me toonden dat door gewoon te zijn en je hart te volgen de weg zich openstelt. Jouw droom, kind, zich openbaart. 

Dit is geen toeval. Het is de bevestiging van het passioneel volgen van de tekens op mijn pad dewelke het universum mij meer en meer toonde.  Een echte zegening.

Het pad van goddelijke liefde, mijn man, mijn vrouw en kind zijn in mezelf samenbrengen en me verenigen met als doel mijn missie te verwezenlijken en te ervaren in al haar facetten.

Zo krijgt ABOASE elke dag meer en meer vorm.  Het is een openbaring van het hart.

Dat is wat ik jou ook toewens en waarin ik je graag begeleid.

Het leven zit vol magie én passie!  Ook voor jou!

Welkom bij ABOASE!

bottom of page