top of page
spiritual heart - love and joy (2).png

Woensdag 5 augustus 2020 tot en met 9 augustus 2020

 

Tijdens deze 5 transformerende dagen deel ik met jou mijn passie. 

Mijn passie voor het leven en de vele inzichten van spiritualiteit die het zo intenser maakt.

In 2016 kwam ik in contact met Vedic Art.  Een creatieve methode waarbij je beweegt via penselen, verf en een doek.  Ik ontdekte dat de kracht van 17 woorden uit de vedas.  Deze woorden hebben samen met mijn spirituele zoektocht gezorgd voor zoveel meer diepgang en kennis in mezelf.  De combinatie heeft mijn leven veranderd op een intens positieve en creatieve manier.

Tijdens deze SPIRITUAL HEART RETREAT neem ik je mee in de wereld van energie, creativiteit, spiritualiteit en diepgang.  We verbinden onszelf, we verankeren en we bewegen op de stroom van ons leven samen in het geheel.  Je ontdekt hoe je meer spiritualiteit in je leven toelaat en ervaart de kracht ervan.

 

 

De combinatie van in beweging komen op doek – spirituele coaching – veilige omgeving om te delen en te zijn is een geschenk die elke vrouw zou moeten beleven.  Zo kan ze sterk, met innerlijke wijsheid en vastberadenheid haar leven verder vorm geven en leven vanuit vreugde en intens geluk. Momenten van totale vrijheid ervaren.

 

 

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

AANVANG

Elke dag starten we stipt om 10u.  Je bent welkom vanaf 9:30 voor een kopje thee of koffie.

Gedurende 5 dagen ga je via woorden en inspiratie bewegen op je doek.  Daardoor ontvang je inzichten en zet je jouw transformatieproces in beweging.  We werken ook vanuit het moment en staan open voor wat gezien en getransformeerd mag worden.  We hebben geen strakke en strikte planning.  We bewegen, bewust, op ‘de flow’ van het leven.

Tijdens deze dagen begeleid ik je, als spirituele life coach, op jouw pad.  Mijn ervaring als spirituele coach wordt aangeboden gedurende deze 5 dagen.

 

AFSLUIT

De dag sluiten we af om 16:00.  Je kan je materiaal gedurende de 5 dagen laten staan. Deuren sluiten om 17u.  De tijd ’s avonds heb je nodig om na te genieten en inzichten en ervaringen te integreren.

Je kan eventueel in de buurt een B&B kamer reserveren om tijdens deze dagen volledig bij jezelf te blijven.

De laatste dag eindigen we om 18u00.

 

LUNCH

Elke dag wordt er een lunch voorzien met soep, thee, koffie & water.
Tijdens de dag is er thee, koffie & water voorzien met versnaperingen.

 

MATERIAAL

Dit breng je zelf mee

- pen, potlood en 15 vellen wit papier - notitieboekje

- schildersezel. Indien je geen schilderezel hebt kan je er één lenen.  Gelieve dit vooraf te melden.

- acrylverf (minstens 5 kleuren waar jij van houdt), penselen en ander schildermateriaal dat je wil gebruiken. Bv sponsjes, doeken, …

- 1 groot doek (van min.60x60 en max.90x90 cm) en nog enkele kleinere met formaat naar keuze.  Voorzie minstens 5 doeken.

- bescherming voor vloer en bescherming voor de tafel, vod en beker

 

 

KLEDING

Doe comfortabele kleding aan.  Eventueel voorzien van verschillende laagjes. 

Door het proces kan je soms te warm of te koud hebben. Dan zijn verschillende laagjes praktisch.  Voorzie eventueel een dekentje of warme sokken – indien je wil rusten.

We bevinden ons in een mooie bosrijke omgeving en ga je graag tussendoor een wandeling maken dan kan je eventueel stapschoenen meebrengen. Al naargelang het weer gaan de activiteiten binnen of buiten door.

 

INVESTERING IN JEZELF

5 dagen retreat (van 10u – 16:00)

Tools, inzichten & diepgang die je gedurende je hele leven zal gebruiken.

5 dagen professionele begeleiding door Ingrid Desmedt - Spirituele Life Coach

5 dagen lunch met soep - doorlopend koffie, thee & water
 

Prijs : 649,-

 

 

 

DIT IS WAT JIJ ZAL ONTVANGEN

 

Dag 1

Jij neemt het roer in eigen handen.  Jij bent vanaf vandaag de kapitein van jouw schip, jouw leven! Gevoelsmatig kies je enkele kleuren, jouw penseel of handen komen in beweging, vormen komen tevoorschijn.  Jouw denken verdwijnt en een zee van inspiratie komt naar boven. Je komt dichter bij jezelf, je ervaart een diepe ontspanning.  Het transformatieproces begint te stromen.

De magische reis is vertrokken.

 

Dag 2, 3, 4 en 5

We varen verder koers.  We ontdekken meer mogelijkheden om onszelf richting te geven. Zowel op het doek als in ons echte leven.  Alles is een weerspiegeling van mekaar. 

Het transformatieproces komt dieper op gang. Met meer focus en kennis komen we dichter bij de kern van het moment, van het leven, van onszelf.

We kijken dieper in de wijsheid van leven en vinden onze innerlijke krachten terug.

Deze magische reis laat je nooit meer los.  Deze verbinding is de levensdraad met het échte leven.

 

 

Begeleiding door Ingrid Desmedt

Als motiverende, transformerende Spirituele Life en Energie Coach begeleid ik jou doorheen dit creatieve proces.

Ik begeleid vrouwen doorheen het proces naar meer vreugde en innerlijke rust om zo meer vrijheid in hun leven te creëren en te ervaren. Ik zorg tijdens dit proces voor een vertrouwde en veilige omgeving om persoonlijke vragen en bekommernissen te transformeren naar positieve mogelijkheden.

Dankzij mijn jarenlange praktijkgerichte kennis en ervaring ondersteun ik mensen met motiverende en transformerende mindset & lifecoaching.

Mijn werkdomeinen zijn 1 op1coaching, online Masterclasses, groepscoaching, stilte retreats & creatieve transformerende retreats.

 

 

 

 

 

 

WAAR

De tuin van ABOASE
De Hulsten 103

2980 ZOERSEL

 

 

INSCHRIJVEN

Via : ingrid@aboase.com  of telefonisch : 0497/490 123

Let wel: je inschrijving is pas definitief na betaling van 649€

Betalen: overschrijving op rek ABOASE BE72 3770 4043 7216 met vermelding : ‘Spiritual Heart Retreat – augustus 2020” – Voornaam en Naam

 

 

CONTACTGEGEVENS

Ingrid Desmedt

De Hulsten 103

2980  ZOERSEL

0497/490 123 - ingrid@aboase.com

www.aboase.com

Dit is wat vrouwen zeggen over de retreat

 

Anja schreef:

Dank je wel om te begeleiden en te inspireren tijdens onze tocht op het ‘transformatie’ parcours!  Ik ben tot inzichten gekomen die mij sterker hebben gemaakt.  Dit is voor mij het begin naar een bewustere persoon die de juiste handvaten heeft gekregen om door te gaan.  Dank je wel, Anja.

 

Nicole schreef:

Dank je wel Ingrid.  Dankzij jou en de vele inzichten tijdens deze dagen ben ik bewuster geworden en is mijn leven meer VERLICHT!   Ik mag mezelf een ‘gelukkig mens’ noemen. 

Zo mooi om dit alles te beleven.  Nicole

Dit is wat vrouwen schreven over hun deelname

Magda schreef:

Een dikke dank je wel!  Door dit parcours samen met jou te bewandelen ben ik dichter bij mezelf gekomen.  De ‘kracht’ en ‘liefde’ duwen me vooruit.  Je kwam op het juiste moment in mijn leven. 

1000x dank! Magda

 

Fanny schreef:

Ingrid, het juiste woord, de juiste stilte, de juiste blik, de juiste energie. Het heeft me enorm veel geholpen.  Dank je wel, Fanny.

bottom of page